Retourneren

 

Ruilen of terugzenden van artikelen:


Voor het retourneren van artikelen bestaat voor bedrijven geen wettelijk herroepingsrecht. Wij behouden ons het recht voor om retouren te weigeren of een andere regeling met u te treffen in de vorm van een shoptegoed van maximaal het bedrag van de retour gestuurde artikelen indien wij akkoord gaan met de retournering,  het verkregen shoptegoed is dan maximaal 1 jaar geldig en zal per e-mail in de vorm van een kortingscode aan u worden verstrekt.  Indien het tegoed niet binnen 1 jaar wordt gebruikt komt deze te vervallen.

Verzendkosten voor het heen en terug sturen en eventueel gemaakte betaalkosten worden niet vergoed, deze zijn voor uw eigen rekening. 

Voor retournering dient u voorafgaand aan een retourzending, doch binnen 7 dagen na ontvangst van uw artikelen schriftelijk contact met ons op te nemen, dit kan bij voorkeur per e-mail.
In het geval wij de retourzending accepteren kunt u een Retour formulier downloaden. Deze dient u binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen, volledig ingevuld en samen met de artikelen die u wilt retourneren aan Xitin Beads Groothandel toe te zenden. 

Retouren waar geen contact over is opgenomen of waar het Retour formulier niet bij zit gevoegd worden niet geaccepteerd. 

Waardevermindering van het product door gebruiksschade of het ontbreken van de originele verpakking indien dit van toepassing is op de waarde, kan indien dit aan de orde is worden verrekend met het aankoopbedrag. 
Het retour artikel moet goed verpakt en voldoende gefrankeerd worden teruggezonden. 

Mocht een artikel defect zijn direct na aankoop, dan kunt u hiervoor binnen 7 dagen contact opnemen door een e-mail te sturen naar xitinbeads@gmail.com, er word dan contact met u opgenomen over de retournering of eventuele reparatie van het artikel.

Het retour artikel moet goed verpakt en voldoende gefrankeerd binnen 14 dagen na aankoop worden teruggezonden. De kosten en het risico van verzending van de retourzending zijn voor de koper.

 

Download hier het Retour formulier

 

 

Winkelwagen

Heb je een vraag of opmerking?

Mail ons op xitinbeadsgroothandel@gmail.com

Gastenboek

Nog geen berichten geplaatst.
Plaats een bericht
© 2016 - 2018 Xitin Beads Groothandel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel