Retourneren

 

Retourneren

Het herroepingsrecht is een recht wat wettelijk gezien uitsluitend voor consumenten geldt. Zijn artikelen gekocht op bedrijfsnaam dan geldt het herroepingsrecht niet.

Bij Xitin Beads groothandel maken we daar graag een uitzondering op en bieden we ook daar een herroepingsregeling voor aan.  Echter, verzend en overige kosten voor het heen en terug sturen worden in dit geval niet vergoed en blijven voor uw eigen rekening. Deze kunt u als bedrijfskosten aftrekken.

De artikelen dienen binnen 14 dagen na ontvangst te worden herroepen. Meldt uw herroeping altijd vooraf per e-mail bij ons aan! 

U kunt het herroepingsformulier voor bedrijven hier downloaden: Herroepingsformulier voor bedrijven

Raadpleeg voor de exacte tarieven voor het retourzenden de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van herroeping, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Xitin geretourneerd worden. Om gebruik te maken van herroeping, dient u voor het retour zenden contact met ons opnemen via xitinbeadsgroothandel@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen of ontbreken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Artikelen die beschadigd bij u zijn aangekomen graag binnen 7 dagen na ontvangst aan ons melden.

 

 

 

Winkelwagen

Heb je een vraag of opmerking?

Mail ons op xitinbeadsgroothandel@gmail.com

Gastenboek

Nog geen berichten geplaatst.
Plaats een bericht
© 2016 - 2020 Xitin Beads Groothandel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel